Business Center Zutphen

In het Business Center van Adatum Telecom & ICT, kunt u terecht voor al uw mobiele telefonie, vaste telefonie en datacommunicatie. Bij ons bent u aan het juiste adres voor elke geschikte oplossing. Wij staan voor directheid, duidelijkheid, snelle en goede service en een intensief en open contact. Ons streven is de klant te ontzorgen.

Hierbij moet u denken aan:

  • Advies bij aanschaf van hardware en de juiste infrastructuur
  • Passend concept voor uw gehele organisatie
  • Het koppelen van vaste en mobiele communicatie
  • Vakkundig personeel voor uitvoering van de installatie, configuratie en beheer
  • Kostenreductie
  • Begeleiding en opleiding bij oplevering

Onze kracht ligt in het aanbieden van maatwerk voor volledig geintegreerde telecommunicatie. Wij baseren onze oplossingen altijd op een grondige analyse van uw telefoongebruik, in combinatie met uw persoonlijke wensen en eisen. Onze strikte onafhankelijkheid van aanbieders is uw waarborg voor de meest efficiente en voordelige manier van communiceren.

Mobiele communicatie
In tegenstelling tot netwerkaanbieders die alleen capaciteit aanbieden, leveren wij elke denkbare faciliteit op het gebied van mobiele communicatie. Onze oplossingen kenmerken zich altijd door maatwerk en een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. We zorgen daarbij voor een optimale integratie van mobiele en non-mobiele bereikbaarheid.

Vaste communicatie
Op de markt van vaste communicatie is er de keuze van het type infrastructuur: analoog, ISDN en VoIP. Deze infrastructuren brengen steeds verdergaande technologieën met zich mee: computergeschakelde telefooncentrales (CTI), integratie met het mobiele net, draadloze bedrijfsnetwerken, voice response systemen, GSM interfaces en digitale telefonie. In ons Business Center adviseren we u graag over de beste en meest interessante oplossingen voor uw situatie.

Datacommunicatie
Moderne technieken zorgen voor steeds meer mogelijkheden op het gebied van datacommunicatie, een gebied waar we ons prima thuis voelen. Ons pakket van diensten is zeer uitgebreid, van mobiel internet via GPRS en UMTS tot advies, installatie, configuratie en beheer van hardware en software, koppelen van bedrijfslocaties, oplossingen voor thuiswerkers, etc. Om deze ingewikkelde wereld voor u zo eenvoudig mogelijk te maken biedenwij naast een gedegen en duidelijk advies, de mogelijkheid voor trainingen en opleidingen.

Business Center   KPN   Telfort     Vodafone