Besparingen

Uw rekening is véél geld waard

Maandelijks heeft u de terugkerende vaste kosten voor uw telefoonrekening, dataverbindingen en mobiele telefonie. In de huidige tijd is het fijn als u deze kosten onder controle heeft, sterker nog dat deze kosten aanzienlijk lager worden.

Adatum Telecom & ICT in Zutphen zorgt hiervoor! Als regionale business partner zorgen wij ervoor dat uw maandelijkse kosten blijvend naar beneden gaan. Om alvast aan deze besparingen te kunnen 'proeven', hebben wij een kleine attentie voor u klaarliggen.

Wij komen graag bij u langs om deze besparingen voor u te realiseren. Daar ligt namelijk de kracht van Adatum Telecom & ICT! WIj ontzorgen u volledig in uw Telecom & ICT behoefte.

Referentie's:

Dhr. A. Rutgers, Bouwservice;
Na de opschoning van onze facturen door Adatum hebben we Euro 3.275,00 per jaar aan besparingen gerealiseerd. Zo hadden we nog een digitenne abonnement en 2 ADSL verbindingen die we helemaal niet gebruikten. Voor onze mobiele telefonie zijn ook nieuwe abonnementen afgesloten en we zijn uiterst content met de grondige aanpak vanuit Adatum.

Mevr. J. Steenbeek-Hilgers, CZ Systems:
Door de volledige integratie door Adatum Telecom & ICT van onze mobiele telefonie met onze telefooncentrale hebben we een enorme slag gemaakt in bereikbaarheid en kostenbesparing. Onze medewerkers zijn nu gewoon bereikbaar alsof ze op kantoor zitten en de onderlinge belkosten gaan tegen lokaal tarief. Tevens zijn al onze netlijnen en verbindingen opgeschoond wat samen met de besparingen op de belkosten, jaarlijks zo'n 42% aan besparing op levert.


Meer weten over Besparingen?
Neemt u dan contact op via ons telefoonnummer (0575) - 54 77 70 of via e-mail. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Alle velden met een * zijn verplicht