Data

We staan er niet vaak bij stil, maar wat zou het voor uw bedrijf betekenen als u, bijvoorbeeld een dag, geen internetverbinding tot uw beschikking heeft? Dat heeft waarschijnlijk grote gevolgen voor uw bedrijf omdat u dan geen data kunt ontvangen of verzenden. 

Wat als het niet werkt?
Toch gebruikt het merendeel van het MKB nog een consumenten ADSL verbinding. Vaak vormt de snelheid hiervan geen enkel probleem, maar wat gebeurt er als de verbinding niet werkt? Kunt u dan de storingsdienst bellen en wordt de storing binnen 8 uur opgelost? Misschien, maar waarschijnlijk niet. Met een consumenten ADSL verbinding heeft u namelijk met uw leverancier geen afspraken gemaakt over het te verlenen serviceniveau (Service Level Agreement). Daarmee heeft u dus geen enkele zekerheid over de snelheid waarmee de storing wordt opgepakt, laat staan opgelost wordt.

Businesspartner verbindingen
Als Business partner adviseert Adatum telecom & ict in Zutphen u graag over de beste infrastructuur voor uw situatie. Een zakelijke internetverbinding hoeft echt niet veel meer te kosten dan een consumentenverbinding, maar biedt u wel vele malen meer zekerheid. Met een dergelijke verbinding wordt ook het creëren en implementeren van thuiswerkplekken een stuk eenvoudiger. Deze oplossingen staan of vallen met een goede verbinding.

Kostenbesparingen dataverbindingen
Met een goede zakelijke dataverbinding is het daarnaast ook mogelijk om de spraak tussen meerdere vestigingen via internet te laten verlopen. Dit levert aanzienlijke kostenbesparingen en een hogere functionaliteit op. Juist dan is een verbinding met een hoge kwaliteit een must.

Meer weten over Dataverbindingen?
Neemt u dan contact op via ons telefoonnummer (0575) - 54 77 70 of via e-mail. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Alle velden met een * zijn verplicht