Hardware

Serveroplossingen
Een server moet vooral betrouwbaar en stabiel zijn. Het moet bestaan uit goede hardware met goede support en garantie. Adatum Telecom & ICT levert verschillende typen servers die elke organisatie een passende oplossing bieden. Van een "Out of the box" server tot maatwerk, en van Novell SuSE Linux tot Microsoft Windows. Omdat wij een uitgebalanceerde productlijn voeren is het mogelijk om iedereen een passende oplossing te bieden.

Beheer en onderhoud
Monitoring, beheer op afstand, en support zijn diensten die wij voor onze producten leveren. Hiermee nemen wij de zorg voor uw systeem uit handen en kunt u erop aan dat uw systeem goed draait. Daarnaast kunnen wij tevens uw bestaande netwerk beheren of onderhouden.

Werkstations
Adatum Telecom & ICT is gespecialiseerd in het op maat bouwen van computers. Zo betaalt u niet onnodig geld voor apparatuur dat in een computerpakket zit wat u toch niet gebruikt. Wij leveren alleen dat wat u nodig heeft. Daarnaast verzorgt Adatum voor u:

  • De installatie van uw werkstation
  • De configuratie en uitbreiding van uw werkstation
  • Het onderhoud en reiniging van uw ICT-omgeving
  • De reparatie en vervanging van onderdelen
  • Het beheer van uw ICT omgeving met bijvoorbeeld remotebeheer

Printing solutions
Adatum is dé leverancier van A-merken van hardware op server en werkplek niveau. Hierbij kunt u denken aan het leveren, installeren en beheren van kopieer-, print- ,fax- en scantoepassingen. Wij facilliteren organisaties van 5 tot 250 werkplekken of meer vanuit ons kantoor in Zutphen.

Totaaloplossing
Eindgebruikers vragen hardwareleveranciers steeds vaker naar een volledige maatoplossing voor een beter documentbeheer. Naast het leveren van (printing) apparatuur is vaak een koppeling met aanwezige bedrijfssoftware gewenst. Als onafhankelijk leverancier op het gebied van document- en afdrukbeheer biedt Adatum totale printoplossingen die organisaties ondersteunen de documentstromen efficiënt in te richten.

Meer weten over Hardware?
Neemt u dan contact op via ons telefoonnummer (0575) - 54 77 70 of via e-mail. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Alle velden met een * zijn verplicht