ICT

Verzameling automatiseringsmiddelen
Bij Adatum Telecom & ICT verstaan we onder het woord ICT, de totale verzameling aan automatiseringsmiddelen, infrastructuur en de onderlinge samenhang van deze middelen. Hieronder vallen interne netwerken en telefoonlijnen, maar ook externe verbindingen, voor o.a. internet, telefonie, VPN-verbindingen, Wireless of andere communicatielijnen. Het doel van de infrastructuur binnen uw organisatie is het overbrengen van informatie en gegevens.

Mensen en ICT
Een infrastructuur bestaat niet alleen uit een aantal hardware componenten. Het is een allesomvattend geheel dat als doel heeft om informatie en gegevens over te dragen. Dit betekent dat ook u en uw collega’s deel uitmaken van de infrastructuur binnen uw organisatie. Mensen zorgen voor het aanleveren van de informatie in een IT-systeem. Adatum heeft de kennis en kunde in huis om hier de juiste invulling aan te geven.

Afspraken en procedures
Ook de afspraken en procedures die er binnen uw organisatie worden gemaakt rondom de bedrijfsvoering maken deel uit van de infrastructuur. Denk hierbij aan procedures betreffende beveiliging en back-up van de informatie. Maar ook procedures op een dieper niveau zoals accorderen van uitgaande correspondentie of de omgang met het internet.

ICT-infrastructuur bestaat uit:
• Mensen
• Procedures
• Hardware
• Software
• Beveiliging
• Verbindingen (internet, telefonie)

Meer weten over ICT?
Neemt u dan contact op via ons telefoonnummer (0575) - 54 77 70 of via e-mail. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Alle velden met een * zijn verplicht