Mobiel

Mobiele toestellen
Vanuit ons Business Center in Zutphen biedt Adatum Telecom & ICT van alles op het gebied van mobiele communicatie. Wij leveren van diverse providers zoals  KPN Mobile, Tele2, Telfort en Vodafone. Naast GSM-toestellen en groepsabonnementen voor bedrijven en instellingen, verzorgen we ook de abonnementen administratie, zorgen we voor een geïntegreerd corporate nummerplan, onderhouden we en installeren we de apparatuur, integreren we de mobiele apparatuur met de telefooncentrale en stellen we leentoestellen beschikbaar.

Abonnement
Het GSM abonnement dat het best aansluit bij het belgedrag van u en uw medewerkers vindt u bij Adatum. Speciaal voor bedrijven met veel medewerkers met een mobiele telefoon bestaat de mogelijkheid van een mobiel groepsabonnement, het zogenaamde 'fleet' abonnement. Dit abonnement is beschikbaar via het Mobiele Netwerk van KPN en via het Vodafone-netwerk. Voor bedrijven met minimaal vijf mobiele telefoonaansluitingen kan dit al grote kortingen opleveren, ook het onderling bellen is goedkoper.

Mobiele data oplossingen
Met uw mobiele telefoon of PDA kunt u niet alleen bellen, maar ook gebruikmaken van mobiele datadiensten. Adatum biedt u via haar partners GPRS, UMTS en HSDPA, 3G en 4G internet access. Daarnaast bieden wij mobiele datadiensten die specifiek voor zakelijke gebruikers zijn ontwikkeld. Met onze mobiele data oplossingen zorgen voor een verhoogde productiviteit, efficiency en klanttevredenheid. Want u heeft altijd en overal toegang tot de meest up-to-date gegevens. Met de mobiele datadiensten van Adatum Telecom & ICT kunt u:

  • Overal uw email lezen en versturen via uw telefoon of PDA
  • Uw agenda altijd up to date houden via uw telefoon of PDA
  • Via uw laptop inloggen op uw bedrijfsnetwerk
  • Uw field-services team efficienter laten werken
  • ICT inzetten om kosten te besparen

Meer weten over Mobiele Telefonie?
Neemt u dan contact op via ons telefoonnummer (0575) - 54 77 70 of via e-mail. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Alle velden met een * zijn verplicht