Netwerken

Netwerkoplossingen voor uw organisatie
Heeft uw organisatie veel werknemers die regelmatig op een andere locatie of thuis werken? Of zijn ze vaak onderweg? Adatum Telecom & ICT biedt beveiligde toegang tot de applicaties op het centrale bedrijfsnetwerk.

Alles in 1 hand
Adatum Telecom & ICT adviseert, levert, implementeert en beheert netwerkoplossingen en (rand)apparatuur voor het MKB en grootzakelijke bedrijven en instellingen. Adatum biedt een breed en gespecialiseerd aanbod aan oplossingen van hoogwaardige kwaliteit.

  • File server
  • Active Directory
  • Terminal servers
  • Exchange
  • Virtual Private Network (VPN)
  • Remote desktop

Opleidingen
Adatum Telecom & ICT investeert veel in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Daarom ontvangt u van onze commerciële medewerkers deskundige adviezen en onze technische specialisten zorgen daarnaast voor een probleemloze implementatie en bieden perfecte ondersteuning bij het operationele beheer van de oplossing. U kunt er ook voor kiezen het volledige beheer aan onze specialisten uit te besteden.

Virtuele werkplekken
Naast de levering en implementatie van traditionele netwerken, is Adatum ook gespecialiseerd in virtuele werkplekken. Er zijn legio mogelijkheden. Neem voor alle mogelijk contact met ons op en ontvang een deskundig advies voor een persoonlijk netwerkoplossing voor uw organistatie.

Meer weten over Netwerken?
Neemt u dan contact op via ons telefoonnummer (0575) - 54 77 70 of via e-mail. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Alle velden met een * zijn verplicht