Software

Server Virtualisatie
U wilt de voordelen van Microsoft Windows én de voordelen van bijvoorbeeld Linux. Met server virtualisatie kan een tweede besturingssysteem opgestart worden. Het programma spiegelt als het ware een denkbeeldige (virtuele) computer voor, met een virtuele harde schijf, een virtueel toetsenbord, etc. Omdat er meerdere besturingssystemen draaien op één computer bespaart u niet alleen in aanschafkosten, maar ook zijn virtuele machines eenvoudig te verplaatsen en worden veel energiekosten bespaard doordat meerdere virtuele servers op slechts één fysieke server kunnen draaien.

CRM
Adatum Telecom & ICT levert gebruiksvriendelijke CRM software en boekhoudpakketten die eenvoudig zijn te installeren. Succesvolle ondernemingen in diverse bedrijfstakken hebben de voordelen ervaren van onze specifieke expertise en onze gebruiksvriendelijke software pakketten. Dankzij onze ervaring en deskundigheid op het gebied van implementatie en beheer van CRM en boekhoudpakketten kunt u rekenen op een gedegen advies over een oplossing die het best bij uw organisatie past.

Back-up oplossingen
Bedrijven worden steeds afhankelijker van de computer en het internet. Hierbij is het belangrijk dat de gegevens die u digitaal opslaat of op uw harde schijf staan niet verloren gaan, zodat u belangrijke informatie nooit verliest. Adatum biedt verschillende vormen van back-up oplossingen, die wij graag voor uw organisatie op maat maken. Voor geen enkel bedrijf bestaat een standaard oplossing. Wel zijn er standaard oplossingen te combineren waardoor er voor uw bedrijf een passende back-up wordt gemaakt.

Security
Uw netwerk is kwetsbaar via uw internetverbinding en dient hiertoe te worden beveiligd, zowel tegen virussen als hackers, spam en spyware. Adatum biedt diversie oplossingen om u hiertegen te beschermen:

  • Firewall: Adatum is verdeler van de Netscreen firewalls. Deze kwalitatief hoogstaande materialen bieden u een perfecte stabiele beveiliging tegen een betaalbare prijs.
  • Antispam: De antispamoplossing van GFI is revolutionair en een topper wat betreft zijn resultaten. De spamfilter leert zeer snel bij, en binnen de kortste tijd vraagt u zich af hoe u het ooit zonder spamfilter had gered.
  • Antivirus: McAfee is de leider in inbraakpreventie- en beveiligingsrisicobeheer, en beveiligt systemen en netwerken wereldwijd. Met McAfee kunt u er zeker van zijn dat virussen uw netwerk niet binnenglippen.

Bovenstaande oplossingen zijn zeer gevarieerd en afhankelijk van uw type netwerk.

Meer weten over Software?
Neemt u dan contact op via ons telefoonnummer (0575) - 54 77 70 of via e-mail. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Alle velden met een * zijn verplicht