Telefonie

Telefonie oplossingen
Adatum Telecom & ICT adviseert, levert en installeert kwalitatief hoogwaardige oplossingen op het gebied van traditionele telefonie, Voice Over IP en DECT telefonie en beheert telefoniesystemen van diverse topmerken. Op dit moment wordt er bij organisaties in het MKB segment nog veel gebruik gemaakt van traditionele telecommunicatie oplossingen. De spraakinfrastructuur is gescheiden van de data infrastructuur. Echter steeds vaker worden de traditioneel gescheiden werelden van spraak en data met elkaar geïntegreerd. Toepassingen als voice-mail in e-mail, voice-response, Computer Telefonie Integratie (CTI) en call recording zijn één van de vele mogelijkheden.

Voice over IP (VoIP) / Opensource
Adatum Telecom & ICT is gespecialiseerd in IP communicatiesystemen op basis van Voice over IP (VoIP). Dit kan zijn op basis van opensource of gelicentieerde systemen. Voice over IP maakt het mogelijk om telefoongesprekken te voeren over het internet, het bedrijfsnetwerk (LAN) of een ander IP netwerk. Een VoIP centrale biedt elke medewerker uitgebreide functionaliteiten op de werkplek. Uiteraard biedt Adatum ook eenvoudige telefonie configuraties. Belangrijk zijn de eisen die u stelt aan de nieuwe telefooncentrale. De mogelijkheden van VoIP zijn grenzeloos en de voordelen vertalen zich meetbaar in gemak, bereikbaarheid, flexibiliteit, productiviteit en lagere kosten. U bent hiermee verzekerd van een betaalbaar, gebruiksvriendelijk en toekomstvast telefoonsysteem voor uw organisatie.

Telecom en ICT infrastructuur
De ICT en telecom infrastructuur van een bedrijf is vandaag de dag een kritische succes-factor van een organisatie. Want hoe professioneel en goed uw apparatuur ook is, niets is goed mogelijk zonder de juiste infrastructuur. Adatum hecht belang aan een perfecte inrichting en voldoende beheer van uw infrastructuur. Wij leveren alle ISDN-voorzieningen, Internet Access, VoDSL, IP-VPN en Ethernet VPN diensten.

Meer weten over Vaste Telefonie?
Neemt u dan contact op via ons telefoonnummer (0575) - 54 77 70 of via e-mail. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Alle velden met een * zijn verplicht