Websites

De digitale snelweg is uw online etalage
Uw boodschap integraal doorvertaald naar uw website. Wij onderscheiden ons doordat wij niet alleen de vormgeving maar ook de techniek van de website in eigen huis hebben. Door te denken vanuit de bezoeker en niet vanuit de techniek. Een logische navigatiestructuur, mooi uiterlijk en dynamische content zijn vanzelfsprekend. Adatum verzorgt uw communicatie van A tot en met Z. Korte lijnen en slagvaardig doorvertalen van acties naar internet.

Onbeperkte mogelijkheden
De mogelijkheden van internet zijn eindeloos. Denk hierbij aan mobiel internet, webwinkels, intra- en extranettoepassingen, cd-rom’s en online bedrijfsoplossingen. Onze oplossingen zijn altijd prettig in gebruik en hebben veelal hun nut in de praktijk al bewezen. Wij maken een opzet van de structuur van uw website en een planning van de werkzaamheden aan de hand van een intakegesprek. Bovendien ontvangt u een voorstel voor de vormgeving van uw website, een zogenaamd prototype.

Vormgeving
De vormgeving van uw website is van essentieel belang: uw website is uw visitekaartje, uw showroom op internet. Daarom richten wij ons steeds op drie belangrijke internetaspecten:

  • interactiviteit
  • snelheid
  • effectiviteit

Betrokken van begin tot eind
De invulling van een website, de content, wordt vaak onderschat. Toch is ook dit aspect van essentieel belang. Het internet is snel, u moet bezoekers met pakkende teksten op uw website zien vast te houden. Het is dan ook goed te weten dat wij dit zelf in eigen huis hebben. Tijdens de daadwerkelijke productie van uw website zal er een zogenaamde ‘nulversie’ te bezichtigen zijn, zodat u de ontwikkelingen op de voet kunt volgen. U bent dus van begin tot eind betrokken bij de vorderingen van uw website.

Als uw website af is, bent er u nog niet. U moet de wereld laten weten dat uw organisatie op het World Wide Web aanwezig is. Via het web kunnen wij dat op meerdere manieren voor u verzorgen. Zoals een digitale nieuwsbrief, aanmelden bij de zoekmachines en adverteren op internet.

Meer weten over Websites?
Neemt u dan contact op via ons telefoonnummer (0575) - 54 77 70 of via e-mail. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen?

Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Alle velden met een * zijn verplicht