Adatum verzekert u van het beste internet

‘Internet is als water en elektra. Je gaat het pas missen als het er niet meer is’.

Zakelijk ADSL

Zakelijke ADSL maakt gebruik van koper als drager en heeft een hoge download en een lage upload. De internetsnelheid is aan de lage kant, maar zakelijk ADSL is praktisch op elke locatie leverbaar. Bij het leveren van internet is de afstand naar de wijkcentrale bepalend voor de hoogte van de bandbreedte. Hierdoor kan het zijn dat bij u op locatie de snellere internetverbindingen nog niet beschikbaar zijn. Ook kan het zijn dat uw organisatie niet meer bandbreedte nodig heeft en zakelijke ADSL uitstekend voldoet. 

Zakelijk xDSL

Zakelijk xDSL wordt ook wel de opvolger van ADSL genoemd. De internetsnelheid ligt een stuk hoger, maar wordt net als ADSL geleverd via een koperaansluiting. Er zijn diverse varianten mogelijk, waaronder VDSL, BVDSL en SDSL. Samen met u bekijken we welke mogelijkheden er bij u op locatie zijn en brengen we de behoefte aan bandbreedte in kaart. Daarna bepalen we welke variant van xDSL het beste bij uw organisatie past qua gewenste snelheid en investering in eenmalige en maandelijkse kosten.

Zakelijk glasvezel

Momenteel wordt er grootschalig glasvezel (fiber) uitgerold. Met zakelijk glasvezel kunt u gebruik maken van zeer hoge internetsnelheden. Op zakelijke glasvezelverbindingen zitten zogenaamde servicecertificaten (SLA’s) waardoor u verzekerd bent van een zeer betrouwbare verbinding. Het gebruik van glasvezel stelt wel hogere eisen aan uw netwerk- en randapparatuur. Daar waar (nog) geen glasvezel mogelijk is, biedt xDSL een nagenoeg vergelijkbare oplossing in snelheid en betrouwbaarheid.

Zakelijk mobiel internet

Op locaties waar een tijdelijke internet voorziening gewenst is, of waar geen vast internet mogelijk is, biedt zakelijk mobiel internet uitkomst. Ook kan zakelijk mobiel internet als back-up voor vaste internetverbindingen worden ingezet. In combinatie met randapparatuur is het daarnaast mogelijk om het zakelijke mobiele internet te verdelen. Hiermee bent u op moeilijk bereikbare plekken of daar waar (inpandig) geen bereik is, altijd online.

Wilt u ook ontzorgd worden op het gebied van Internet?

Een aantal van onze tevreden klanten

'Succesvolle mensen doen zaken met succesvolle bedrijven. Het is dan ook belangrijk én daarnaast een uitdaging,
om altijd vóórop te blijven lopen in deze dynamische markt.'