Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten kiest voor Adatum als ICT & Telecommunicatie partner

Ook het Kerkgenootschap der Zevende-Dags Adventisten heeft gekozen voor de totale ontzorging door Adatum op het gebied van de ICT & Telecommunicatie voorzieningen. In het selectie traject is gekozen voor Adatum, vanwege de uitgebreide kennis, het buiten de 'box' denken en de aantrekkelijke prijsstelling.

Er is samen met de klant hard gewerkt aan een volledig nieuwe ICT omgeving in combinatie met Microsoft Server, Exchange Mailomgeving en de implementatie van een dekkend (wireless) netwerk op het landgoed. Ook hebben we IP Businessmanager® VoIP telefonie uitgerold in de gehele organisatie. Met de nieuwe ICT & Telefonie voorzieningen kan het Kerkgenootschap de aankomende jaren ongestoord vooruit.

'Adventisten leven met de Bijbel als leidraad. Ze benadrukken dat ‘geloven’ te maken heeft met het hart en het hoofd, maar ook met de hand. Vanaf het begin heeft de kerk zich sterk gemaakt voor mensen in de marge en hebben onderwijs en gezondheidszorg hoge prioriteit. De Adventkerk verkondigt het Woord in ongeveer 800 talen en geeft publicaties uit in ruim 300 talen en dialecten.‘ www.adventist.nl