Adatum creëert ongekende mobiele vrijheid

‘De mobiele wereld verandert snel en het aanbod is overweldigend. Transparantie en keuzevrijheid worden steeds belangrijker’.

Passend abonnement

Wij zoeken voor u uit welk zakelijk abonnement het beste bij uw organisatie past en zijn daarin geheel provider onafhankelijk. U bepaalt zelf of u een Sim-Only abonnement neemt, of een abonnement in combinatie met een toestel. Maakt uw organisatie ook gebruik van onze Vast-Mobiel koppeling (VaMo), dan kunnen de maandelijkse kosten van het mobiele abonnement nog verder naar beneden worden aangepast. Al het zakelijke belverkeer gaat namelijk via de VoIP telefooncentrale van de organisatie. 

Mobiel naar keuze

In combinatie met een zakelijk abonnement heeft u bij ons de volledige keuzevrijheid in mobiele hardware. Steeds vaker hanteren organisaties echter het ‘Bring Your Own Device’ principe, waarbij het privé-toestel van de medewerker met goedkeuring wordt ingezet. Een deel van de abonnementskosten wordt dan bijvoorbeeld vergoed. In combinatie met onze Vast-Mobiel koppeling (VaMo) heeft u geen aparte zakelijke mobiele-, en/of draadloze (DECT) telefoon meer nodig en loopt u niet meer met meerdere toestellen rond.  

Overal bereikbaar

Mobiel werken wordt steeds belangrijker. Met onze Vast-Mobiel koppeling (VaMo) voert u net als op kantoor gesprekken in HD-kwaliteit. Ook in gebieden met weinig bereik kunt u toch ongestoord bellen, omdat onze VaMo oplossing zich namelijk automatisch aanpast aan de beschikbare bandbreedte. Valt onverhoopt het data(bereik) geheel weg, dan schakelt de VoIP telefooncentrale automatisch over naar het GSM-netwerk, of een ander voorgeprogrammeerd telefoonnummer. 

Gebruik(er)svriendelijk

Of het nu gaat om het inrichten van een nieuwe mobiele telefoon, of het toevoegen van onze Vast-Mobiel koppeling (VaMo), als gebruiker zit u niet te wachten op gedoe. Het instellen van onze VaMo oplossing kan overal ter wereld binnen enkele seconden geregeld worden en alle functionaliteiten van de VoIP telefooncentrale zijn direct beschikbaar. Via onze beheeromgeving (GUI) kunt u zelf eenvoudig (VaMo) gebruikers toevoegen, aanpassen of verwijderen.

Wilt u ook ontzorgd worden op het gebied van Mobiel?

Een aantal van onze tevreden klanten

'Succesvolle mensen doen zaken met succesvolle bedrijven. Het is dan ook belangrijk én daarnaast een uitdaging,
om altijd vóórop te blijven lopen in deze dynamische markt.'