Adatum winnaar Voiceworks Partner Awards 2015

Almere, 23 januari 2015 - Adatum Telecom & ICT,  ontving gisteren uit handen van Voiceworks, de New Partner Award op de jaarlijkse Voiceworks Partner Awards avond van de innovatieve zakelijke telecomaanbieder. De Voiceworks Partner Awards had dit jaar het thema ‘Sail to Success’.

John Peter Murray, Hoofd Sales van Adatum Telecom & ICT: “Als partner is het zeer prettig dat Voiceworks met ons meedenkt en kritisch is. Hierdoor blijven we scherp en dat vertaalt zich uiteindelijk door naar onze service aan de klanten. En service is heel belangrijk, want telecom en ict is een commodity”. “Dat we op de Voiceworks Partner Awards met zo’n prijs naar huis gaan, is een kroon op ons werk van afgelopen jaar en het laat zien dat we op de juiste koers liggen” vult Murray aan.

Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: “Adatum Telecom & ICT is de terechte winnaar van de Voiceworks Partner Award. Het Adatum-team is gedreven, servicegericht en ze hebben hart voor de zaak.  Wij geloven dan ook dat zij aankomend jaar hun groei doorzetten door op maat oplossingen te bieden aan klanten in de regio van Zutphen, Apeldoorn en Deventer.”

Tijdens de feestelijke avond vierde Voiceworks de behaalde successen van het afgelopen jaar samen met zo’n 200 partners, leveranciers en medewerkers. De avond werd gemodereerd door Harry Piekema die ook de uitreiking verzorgde. Lobke Berkhout, voormalig Nederlands zeilster en vijfvoudig wereldkampioene in de 470-klasse, verzorgde een inspirerende presentatie die aansloot bij het thema Sail to Success met onderwerpen als doorzettingsvermogen, tegenslagen, teamwork, focus en communicatie.

Over Voiceworks

Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie-, UC- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Zo kunnen zij één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken.

Terug