Initiatief glasvezelproject op Industrieterrein de Revelhorst in Zutphen

Adatum Telecom & ICT is gestart met een haalbaarheidsonderzoek voor de levering van glasvezel op Industrieterrein de Revelhorst in Zutphen. John Peter Murray, commercieel verantwoordelijk; ‘we zien een behoefte aan meer bandbreedte en een bredere dienstverlening’. Met de huidige infrastructuur is het niet mogelijk voor de ondernemers om op een betaalbare wijze zowel eenmalig als maandelijks dit uitgewerkt te krijgen’.

Met het initiatief hoopt Adatum, dat zelf ook op de Revelhorst gevestigd is, de handen in één te kunnen slaan. Door gezamenlijk dit project vorm te geven wordt het mogelijk om hoge bandbreedte tegen een zeer concurrerende prijs te leveren. Steeds meer ICT gerelateerde diensten vragen een grotere bandbreedte. Denk hierbij aan Voice over IP, camerabewaking, thuiswerkers en Cloud diensten.

‘Aankomende week wordt er gestart met een inventarisatie bij de ondernemers op de Revelhorst en als dit project aanslaat, dan zal er ook breder in de regio worden gekeken, aldus Murray’. Voor meer informatie Adatum Telecom & ICT, 0575-547770 of sales@adatum.nl

Terug