Daarom Adatum

‘Adatum ICT & Telecom denkt niet in producten, maar in oplossingen. Door onze kennis van zaken en inzicht in bedrijfsprocessen bieden wij communicatieoplossingen op maat die uw ICT & Telecom kosten aanzienlijk verlagen en de efficiency in uw organisatie verhogen’.

Kennis en kunde

Of het nu gaat om betere bereikbaarheid, internet aansluitingen, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van een complete telefonieomgeving, Adatum ICT & Telecom is een toonaangevende speler in de markt, met ruim 25 jaar ervaring.

Totale ontzorging

Als ICT en telecomspecialist nemen wij u de zorg graag uit handen. Met één aanspreekpunt voor al uw communicatiezaken bieden wij u een passende en betaalbare totaaloplossing op het gebied van telefonie-, data- en netwerksystemen.

Full-time servicedesk

Goed ICT beheer, daar merkt u niets van. We monitoren de werking en de prestaties in uw netwerkomgeving en zorgen dat uw medewerkers altijd en overal kunnen werken zoals zij dat willen. Adatum is 24/7 bereikbaar en bij verstoringen zorgen wij op afstand of bij u op locatie ervoor dat u snel weer aan het werk kunt.

Duurzaam ondernemen

Vanuit ons MVO beleid bieden wij stichtingen, goede doelen, verenigingen en organisaties die betrokken zijn bij het welzijn van mens en dier een gratis VoIP telefonie oplossing. Het doel van onze IP Businessmanager Charity is ervoor te zorgen dat het geld niet naar kostbare communicatieoplossingen gaat, maar dat dit in de eigen organisatie kan worden geïnvesteerd. Wilt u meer weten over IP Businessmanager Charity klik hier.

Meer weten over de oplossingen van Adatum ICT & Telecom?

Een aantal van onze tevreden klanten

Onze vestigingen

Bezoekadres Nederland
Gelderhorst 1E
7207 BH Zutphen

Germany
Köningsborner Str 26a
39175 Biederitz

Spain
Duque de Gaeta 44, 4
6022 Valencia

United States
847 E. Elizabeth St
Brownsville, Texas