Daarom Adatum

‘Adatum ICT & Telecom denkt niet in producten, maar in oplossingen. Door onze kennis van zaken en inzicht in bedrijfsprocessen bieden wij communicatieoplossingen op maat die uw ICT & Telecom kosten aanzienlijk verlagen en de efficiency in uw organisatie verhogen’.

Kennis en kunde

Of het nu gaat om betere bereikbaarheid, internet aansluitingen, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van een complete telefonieomgeving, Adatum ICT & Telecom is een toonaangevende speler in de markt, met ruim 25 jaar ervaring.

Totale ontzorging

Als ICT en telecomspecialist nemen wij u de zorg graag uit handen. Met één aanspreekpunt voor al uw communicatiezaken bieden wij u een passende en betaalbare totaaloplossing op het gebied van telefonie-, data- en netwerksystemen.

Full-time servicedesk

Goed ICT beheer, daar merkt u niets van. We monitoren de werking en de prestaties in uw netwerkomgeving en zorgen dat uw medewerkers altijd en overal kunnen werken zoals zij dat willen. Adatum is 24/7 bereikbaar en bij verstoringen zorgen wij op afstand of bij u op locatie ervoor dat u snel weer aan het werk kunt.

Duurzaam ondernemen

Vanuit ons MVO beleid bieden wij stichtingen, goede doelen, verenigingen en organisaties die betrokken zijn bij het welzijn van mens en dier een gratis VoIP telefonie oplossing. Het doel van onze IP Businessmanager Charity® is ervoor te zorgen dat het geld niet naar kostbare communicatieoplossingen gaat, maar dat dit in de eigen organisatie kan worden geïnvesteerd. Wilt u meer weten over IP Businessmanager® klik hier.

Meer weten over de oplossingen van Adatum ICT & Telecom?

Een aantal van onze tevreden klanten

'Succesvolle mensen doen zaken met succesvolle bedrijven. Het is dan ook belangrijk én daarnaast een uitdaging,
om altijd vóórop te blijven lopen in deze dynamische markt.'

Onze eregalerij

Best Cloud Communications Project 2018 | Landelijke luisterlijn

Juryrapport: "Hier is niet de gemakkelijkste weg gekozen, maar de weg die voor de klant het beste is. Een prachtige implementatie op een plaats van levensbelang."

Lees verder

Best Specialized Partner 2018 | Goede doelen

Juryrapport: “Een prachtig initiatief om gratis telecomoplossingen te bieden aan welzijnsorganisaties en daarbij ook nog precies snappen wat deze organisaties nodig hebben.”

Lees verder

Best Cloud Communications Project 2017 | Warchild

Juryrapport: "De complexe situatie vanwege de internationale activiteiten, is voor deze klant zeer effectief, creatief, klantgericht en kostenbesparend opgelost."

Lees verder

Best New Partner Award 2015 | Voiceworks

John Peter Murray, salesmanager: "Als nieuwe partner is het zeer prettig dat Voiceworks met ons meedenkt en kritisch is. Hierdoor blijven we scherp en dat vertaalt zich door naar onze service."

Lees verder

Onze vestigingen

Nederland
Coltbaan 23
3439 NG Nieuwegein

Spanje
Duque de Gaeta 44, 4
6022 Valencia

Verenigde Staten
847 E. Elizabeth St
Brownsville, Texas

Duitsland
Köningsborner Str 26a
39175 Biederitz

Maleisië
Unit 12-06, Jalan Kerinchi
59200, Kuala Lumpur