Spraakmakende oplossingen van Adatum

‘Succesvolle mensen doen zaken met succesvolle bedrijven. Het is dan ook belangrijk én daarnaast een uitdaging, om altijd voorop te blijven lopen in deze dynamische markt.’

Samen 010

Samen 010 voert voor en met een groot aantal Rotterdamse kerken en vrijwilligers allerlei vrijwilligersprojecten uit. Adatum ICT & Telecom heeft de ICT omgeving geüpgraded, waarmee een dure investering in een nieuwe serveromgeving voorkomen kon worden. Door de aanpassingen aan de server kunnen de medewerkers van Samen 010 nu ook op afstand werken.  Een maatwerkoplossing, waarin de wensen van de klant en kostenbesparend meedenken centraal stonden.

 

 

 

Nox NightTimeExpress

Nox NightTimeExpress is gespecialiseerd in sectorgerichte nachtdistributie en beschikt over een zeer dicht Europees transportnetwerk in 19 verschillende landen. Adatum ICT & Telecom heeft de 8 grote contactcentra’s van Nox NightTimeExpress overgezet naar een toekomstbestendige VoIP omgeving. Het IP Businessmanager® platform excelleert bij Nox NightTimeExpress in SMART routing. Een klant of leverancier komt via het internationale-, nationale- of regionale netnummer precies op de juiste locatie en bij de juiste afdeling terecht en wordt in zijn of haar eigen taal te woord gestaan. 

ARTIS

ARTIS is de dierentuin van Amsterdam en de oudste dierentuin van Nederland. Adatum ICT & Telecom heeft circa 125 mobiele telefoons zijn voorzien van een nieuw mobiel abonnement, dat maandelijks schaalbaar is en voor de aankomende jaren voldoet aan de wensen en eisen van ARTIS. Met de Vast-Mobiel (VaMo) koppeling heeft Adatum ICT & Telecom de mobiele telefoons van ARTIS ondergebracht in de nieuwe VoIP telefonie omgeving, de IP Businessmanager®. Hierdoor zijn de medewerkers die op het terrein aanwezig zijn ook via een intern nummer bereikbaar en zichtbaar binnen de organisatie.

 

 

 

 

 

Terre des Hommes

Terre de Hommes werkt aan een wereld waarin alle kinderen een menswaardig bestaan hebben en kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Adatum ICT & Telecom verzorgt de telefonie en ICT bij Terre des Hommes in 18 landen. Binnen de organisatie wordt gebruik gemaakt van een high availability model voor het internet, waarbij door middel van twee gescheiden internetverbindingen het online zijn altijd gegarandeerd is. Internet is een belangrijk medium voor de interne communicatie binnen Terre des Hommes en in combinatie met diverse Access points op de buitenlandse locaties is er een volledig dekkend (wifi) netwerk gerealiseerd.

Meer weten over de oplossingen van Adatum ICT & Telecom?

Een aantal van onze tevreden klanten

'Succesvolle mensen doen zaken met succesvolle bedrijven. Het is dan ook belangrijk én daarnaast een uitdaging,
om altijd vóórop te blijven lopen in deze dynamische markt.'